Om os

Hjaelpeorganisationer.dk er en hjemmeside, som indeholder beskrivelser af hjælpeorganisationer. Desuden finder du også nyheder omkring katastrofer og relaterede emner omkring nødhjælp. Derfor er hjaelpeorganisationer.dk din adgang til alt om katastrofer, naturkatastrofer, hungersnød og mange andre nødhjælpsrelaterede nyheder.

Artiklerne på siden er unikke og informerende, så du altid får en klar og direkte viden omkring det emne, som du nu læser om. Vores hjemmeside er nemlig lavet for besøgende, så de kan få det bedste ud af denne hjemmeside. Vi vil regelmæssigt prøve at opdatere hjemmesiden, så der altid er nyt indhold på hjaelpeorganisationer.dk.

Vi vil gøre opmærksom på, at vi kan modtage kommission fra nogle af de reklamer og links, der end måtte dukke op på vores hjemmeside. Reklameindtægterne benyttes til at holde denne hjemmeside kørende. Ønsker du at være sikker på, at din støtte går ubeskåret til hjælpeorganisationerne bør du altid indtaste den pågældende hjælpeorganisations adresse i din browser. Din færden bliver registreret via cookies, og disse data vil aldrig blive givet videre til uvedkommende tredjeparts virksomheder. Dataene bliver brugt til kommissionsadministrering og statistik.