Hjælp et barn

Børn er fremtiden. Det er der ingen tvivl om. Det er også derfor at vi skal beskytte vores børn imod alt ondt, så de en dag kan bringe glæde i fremtiden. Det er ingen andre end dem som er verdens fremtid og repræsentanter.

Der er dog nogle børn der har det bedre end andre, og det er derfor at vi som mennesker, uanset om det er en andens barn, skal hjælpe børn. Børn skal uddannes og hjælpes fremad i livet, og det har alle nu mulighed for at gøre. Du kan nemlig støtte et barn økonomisk, så selvom barnet er i et meget fattigt land, så får det både kost og logi, men også uddannelse som er nøglen til fremtiden.

Selvom mange mennesker synes det er upersonligt at hjælpe et fattigt barn, så er der lagt ekstra meget vægt på at det bliver personligt. Du får nemlig flere rapporter og breve om hvordan ”dit barn” klarer sig, og hvad din hjælp har betydet for barnet. Det varmer i hjertet når man læser de forskellige rapporter, der forklarer tydeligt at du har været med til at give et andet barn et liv.

Det er nemlig et liv du giver, når du hjælper et fattigt barn. Uden din støtte og donation, så vil barnet være endnu et af de andre fattige børn, som skal kæmpe for at få mad, mens de andre dage slet intet får. Men hvorfor skal vi absolut hjælpe børn, og f.eks. ikke fuldvoksne mænd? Det er fordi, at børn er mere skrøbelige. Som førnævnt er børn også fremtiden, så ved at hjælpe et barn, så hjælper du på en bedre fremtid.

Du giver ikke kun et håb til et enkelt barn, men med din støtte får også andre børn håb på en bedre tilværelse, for efter alle de år og mange generationer med fattigdom, så ser lyset for enden af tunnelen langt klarere ud end før.

Du kan hjælpe et barn på en regelmæssig måde, så du f.eks. hver måned støtter med penge til et fattigt barn. På denne måde får du også oplysninger om hvordan dit barn klarer sig. Du kan også bidrage med enkelt donationer, men på længere sigt, så er det bedst hvis barnet også ved, at det får vedvarende donationer.

Hjælp et barn via nogle af de hjælpeorganisationer, som er nævnt på denne hjemmeside. Du kan læse meget mere om de forskellige organisationer, så du ved hvilken organisation du skal hjælpe et barn igennem.

Plan Danmark
Plan Danmark er en hjælpeorganisation, som er kendt for projektet Plan Fadder. Med Fadder-projektet, så påtager man sig et ansvar over for et andet barn i et fattigt land. Læs mere om Plan Danmark her.

SOS-Børnebyerne
SOS-børnebyerne er endnu en hjælpeorganisation, der kæmper for at gøre verden et bedre sted for børn. Hjælpeorganisationen er i 132 lande, og hjælper børn med alt fra uddannelse til kost og logi. Projektet er meget praktisk og viser gode resultater. Læs mere om SOS-Børnebyerne her.

UNICEF
UNICEF er en hjælpeorganisation startet af de Forenede Nationer i 1946. Deres primære mål er at hjælpe børn og fattige i kampen mod sult og fattigdom. UNICEF er blevet større og større, og de har derfor lang større indflydelse, når det handler om at hjælpe folk. Læs mere om UNICEF her.

BØRNEfonden
BØRNEfonden er siden 1986 en selvstændig dansk organisation, som udøver sponsorbaseret hjælpearbejde. Organisationen hjælper flere end 74.000 sponsorbørn, deres søskende og forældre. BØRNEfonden arbejder i de fattigste lande i verden, hvor børn oftest lider af fejlernæring, manglende medicin og uddannelsesmuligheder.
Læs mere om BØRNEfonden her.