Donation til fattige – er det spildte penge?

Vi har det godt i Danmark, faktisk har vi det så godt, at der er mange af os der er murstensmillionærer. Vi er også blevet kåret til det lykkeligste folk i verden flere gange. Vores bruttonationalprodukt per indbygger er også meget højt, og vi ligger som regel i top 20 i verden hvert år. Takket været vores økonomiske overskud, så har vi heldigvis også tilbøjelighed til, at dele ud af vores penge til dem som ingen har.

Donation til fattige er en vigtig ting for de organisationer, der modtager dem. Selvom der har været rigtig meget kritik af nogle organisationer, i form af deres administrationsomkostninger, så har man mere eller mindre fået skåret de useriøse hjælpeorganisationer fra. De store organisationer du finder her på Hjaelpeorganisationer.dk er anerkendte og seriøse og er alle medlem af ISOBRO.

Den donation, som vi danskere giver, er ikke kun med til at give mad til de fattige. Hvis alle donationer udelukkende gik til kost og logi, så ville det se meget værre ud, end det er i dag. Pengene benyttes blandt andet til skolegang for børn, uddannelsescentre, veje og infrastruktur. Der er selvfølgelig flere ting, som hjælpeorganisationerne har iværksat, så et helt samfund kan komme op at køre. Når du donerer penge til fattige, så støtter du ikke kun et enkelt fattigt menneske, da dine penge som førnævnt går til at støtte hele samfund.

Det endegyldige mål er jo, at opbygge et samfund som kan forsyne sig selv. Derfor er din donation til fattige, uanset hvor lille denne måtte være, en uundværlig del af opbygningen og væksten i et fattigt land. Uden dig, og alle de andre der donerer penge til fattigdom, så ville alle disse projekter ikke være mulige. Det er nemlig menneskets hjerte og villighed til at hjælpe medmennesker, der gør at disse projekter kan eksistere.

Uanset hvad andre folk siger omkring donationer til fattige, så er det endnu engang vigtigt at pointere, at selvom størrelsen på donationen er mikroskopisk lav, så hjælper det med at omdanne et u-land til et i-land. Denne proces kan tage flere årtier, men så længe at processen er i gang, så er der flere og flere børn, der hver dag får mad på bordet, samt et eksamensbevis i hånden. Det er i hvert fald et skridt i den rigtige retning.

Hvis du ikke ved hvilke organisationer du skal donere til, så har vi beskrevet de forskellige hjælpeorganisationer, og udelukket de useriøse. Disse organisationer, som vi har beskrevet er alle anerkendte i hele verden, og har i mange år kæmpet imod blandt andet fattigdom. Se hjælpeorganisationer, og støt de fattige i kamp mod fattigdommen.